Spoedwet en Corona

Zoals jullie weten zal de corona spoedwet binnenkort besproken worden en erover gestemd gaan worden. Ook weten we dat de covid-19 virus niet meer is waar het mee begon in maart 2020. Het virus is niet meer onder ons of wel het zal er zeker zijn maar de cijfers die ons gegeven worden zijn niet recente cijfers maar van voor april 2020.

Doordat de overheid ons mond dood wil maken door onze democratie aan banden te leggen en verboden op te leggen zoals mondkapjes te dragen, 1.5 meter afstand houden, handen kapot wassen en ga zo maar door.
Lockdown’s op leggen en de economie naar de afgrond laat gaan zijn een aantal van de opties die kabinet Rutte III zal gaan gebruiken om ons als makke schaapjes te laten leven. En ja voor hoe lang.

Elke keer weer kan het met 3 maanden verlengt worden, net zolang Hugo de Jonge dit zou willen.
Als de spoedwet erdoor komt dan zijn wij als burgers en ook de coalitie en oppositie buiten zel gezet en kan de zittende regering over onze lot bepalen terwijl wij er niks aan kunnen doen.  Dit betekend dat U als burger naar de pijpen van de Jonge moet dansen en de rechtstaat van Nederlanders ons ontnomen kan en zal worden.

De enige die dit nog tegen kan houden of kan laten stoppen is onze Koning Willem Alexander.
Hij die eigenlijk al heeft besloten dat deze wet doorgang kan vinden.

Maar is het niet zo dat als hij zijn onderdanen aan banden laat leggen, monddood laat maken en de hele economie naar de kwartjes helpt dat hij er zelf ook last van gaat krijgen. doordat er geen belastingen meer geheven kan worden omdat de burger gewoonweg niks meer verdiend of kan verdienen om dat deze regering het straks niet toe laat om te werken of sociaal bezig te zijn.

Zou het zo niet kunnen zijn dat straks alle voorzieningen en beperkingen als enige door de Jonge geregeld en bepaald kunnen worden. Daar wordt je toch als burger bang van.

Zeker als je weet dat de main stream media (msm) onder zware censuur staat.
Zij die zelf niet meer kunnen en mogen bepalen wat ze in de media naar voren laten komen.
De overheid die bepaald wat er wel en niet in de media terecht mag komen om ons bang te maken, en monddood te maken, en als makke schaapjes te gaan leven. Organisaties zoals het RIVM en het OMT die bepalen hoe wij wel en niet moeten leven terwijl bewezen is dat zij hier en daar wat steekjes laten vallen.  Dan nog maar niet te spreken over de fouten die de regering maakt terwijl ze zichzelf niet geheel aan de regels houden.

Denk hierbij aan de trouwerij van Grapperhaus. Nu een aantal weken later is ineens de aantekening van het strafblad verdwenen. Omdat hij de fout in ging en ze hem niet kunnen missen als de Minister van Justitie en Veiligheid. Verder zijn er foto’s naar buiten dat de Premier Mark Rutte op Prinsjesdag handjes aan het schudden is. ook hier mag niet over gesproken worden en moet het in de doofpot.

Als de spoedwet van kracht wordt gaan we als een communistische staat leven en zullen de burgers samen met de coalitie en oppositie niks meer te vertellen hebben. dit mogen we niet laten gebeuren.

De spoedwet bevat vele pagina’s wat lijkt op een geheel nieuwe wet voor Nederland om de oude (tijdelijk) overboord te kunnen gooien. Op de website van Corona nuchterheid wordt duidelijk gemaakt wat delen van deze spoedwet inhouden. hier is te lezen wat de ambtelijke taal zoal inhoud voor onze democratie. Verder staat er een Doktersverklaring die mogelijk hulp kan bieden om geen mondkapje te hoeven dragen. Of de handhaver hier mee akkoord gaat is niet geheel duidelijk maar het is het proberen waard.

Op deze site hebben we linken staan naar deze bevindingen en uitingen.